Paunović na okruglom stolu „Beogradski složni mozaik“

Direktorka vladine Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović obratiće se na okruglom stolu pod nazivom „Beogradski složni mozaik“ u petak, 2. marta 2018. godine, sa početkom u 10 časova u Skupštini grada Beograda, Velika sala na trećem spratu ( ulica Dragoslava Jovanovića 2, Beograd). Okrugli sto posvećen je pravima i položaju nacionalnih manjina. 

Pored Paunović, prisutnima će se obratiti i Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Vlade Srbije i Nataša Stanisavljević, sekretarka Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda.

Nakon uvodnih izlaganja biće prikazan spot „Zajedno, mi smo Srbija“, kao i dokumentarno igrani film pod nazivom „Ilija Okrugić – Domovino slatko milovanje“ koji je režirao Stipe Ercegović.

Okrugli sto organizuju Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Kancelarija za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Gradom Beogradom.

Izjave za predstavnike medija planirane su pre početka događaja, u 9,45 časova. Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka okruglog stola.

Zainteresovani predstavnici medija svoje akreditacije treba da pošalju najkasnije do petka, 2. marta 2018. godine, do 09 časova, na imejl adresu: press@ljudskaprava.gov.rs.