Пауновић на округлом столу „Београдски сложни мозаик“

Директорка владине Канцеларије за људска и мањинска права Сузана Пауновић обратиће се на округлом столу под називом „Београдски сложни мозаик“ у петак, 2. марта 2018. године, са почетком у 10 часова у Скупштини града Београда, Велика сала на трећем спрату ( улица Драгослава Јовановића 2, Београд). Округли сто посвећен је правима и положају националних мањина. 

Поред Пауновић, присутнима ће се обратити и Андреја Младеновић, заменик градоначелника Београда, Иван Бошњак, државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Владе Србије и Наташа Станисављевић, секретарка Секретаријата за социјалну заштиту Града Београда.

Након уводних излагања биће приказан спот „Заједно, ми смо Србија“, као и документарно играни филм под називом „Илија Округић – Домовино слатко миловање“ који је режирао Стипе Ерцеговић.

Округли сто организују Министарство државне управе и локалне самоуправе и Канцеларија за људска и мањинска права Владе Републике Србије, у сарадњи са Градом Београдом.

Изјаве за представнике медија планиране су пре почетка догађаја, у 9,45 часова. Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка округлог стола.

Заинтересовани представници медија своје акредитације треба да пошаљу најкасније до петка, 2. марта 2018. године, до 09 часова, на имејл адресу: press@ljudskaprava.gov.rs.