Paunović na obukama u Novom Sadu

Kancelarija za ljudska i manjinska prava Vlade Srbije i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, kao deo realizacije pete faze izveštavanja o sprovođenju Akcionog plana za ostvarivanje prava nacionalnih manjina, organizuju obuku o izveštavanju za predstavnike jedinica lokalnih samouprava iz Autonomne pokrajine Vojvodine, uključenih u proces izveštavanja.

Obuka će se održati u sredu, 27. septembra 2017. godine u Sali 1 Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine sa početkom u 10 časova. Obuka se organizuje za predstavnike 41 opštine i grada iz Autonomne pokrajine Vojvodine tj. blizu 80 kontakt osoba i njihovih zamenika delegiranih od strane jedinica lokalnih samouprava.

Prisutnima će se tom prilikom obratiti dr Suzana Paunović, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije i Mihalj NJilaš, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.