Јавни позив за представнике организација цивилног друштва за учешће на тренингу “СТАНОВАЊЕ РОМА – улога организација цивилног друштва у процесу унапређења животних и стамбених услова ромских породица које живе у подстандардним насељима”

Позивају се представници/е удружења која имају за циљ унапређење и заштиту положаја ромске националне мањине, као и других организација цивилног друштва (ОЦД) који делују у областима од значаја за повећање социјалне инклузије рањивих и маргинализованих група да се пријаве за учешће на тренингу “СТАНОВАЊЕ РОМА – улога цивилног друштва у процесу унапређења животних и стамбених услова ромских породица које живе у подстандардним насељима”, који ће бити реализован током априла 2019. године .

Тренинг се реализује у оквиру пројекта “Техничка помоћ за унапређење животних и стамбених услова ромске популације у неформалним насељима – СТАНОВАЊЕ РОМА” који је финансиран од стране ЕУ и суфинансиран из буџета Републике Србије. Корисници Пројекта, којим управља Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава ЕУ (CFCU) су Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Канцеларија за људска и мањинска права Републике Србије.

Јавни позив је отворен до понедељка, 18. фебруара 2019. године.

Сви заинтересовани учесници су обавезни да попуњени образац за пријаву доставе најкасније до наведеног рока на е-маил: office@romahousing.rs са насловом “Становање Рома – пријава ______( назив ОЦД) за учешће на обуци за ОЦД”.

За све додатне информације можете се обратити Бранкици Јеремић, К2 експерту Пројекта. Контакт тел: 011/4038734  и 011/3348280

Текст Јавног позива

Пријавни формулар за учеснике тренинга

Тип:

Датум ажурирања: 
04. Феб 2019.